2009. január 29., csütörtök

Valentin napi szerelmes animáció film

Nagyon tetszett ez a kis ötletes videó, ami egy fiú és egy lány Valentin napi szerelmét meséli el: emlékszünk azokra a régi noteszhajtogatós megoldásokra, amikor házilag készítettünk egy mozgó képsort egy noteszbe és gyorsan végigpergettük? Na ez pont ezzel a technikával készült (vagy legalábbis azt sugallja, olyan 'mintha-retró' stílusban).
Az elején az animátor vár a szerelmére, aki éjfélkor meg is jelenik és így megelevenedik a papírra vetett párkapcsolat. Azt hiszem ezt hívják stop motion technikának, bár nem vagyok biztos benne - ha az, akkor azt évezredekig tart elkészíteni, és le a kalappal az alkotó előtt.

Mindenkinek ajánlom, nagyon szép kis videó, vagy akár videó képeslap Valentin napra.
Hasonlóan artisztikus és nem szokványos Valentin napi videó ez a homokművész által komponált homokrajz-sorozat filmnyelven elmondva. Szintén remek Valentin napi videós képeslap.


További Valentin napi videók

Kézműves Valentin napi videók: ajándékok készítése otthon


Vicces Valentin napi videók: humoros filmjelenetek, reklámok, sketch-ek
Valentin nap kulturális háttere, történelem

A Valentin nap eredete (History.com történelmi csatorna összeállítása)

Anti-Valentin napi 'gonosz' videók:

2 megjegyzés:

  1. Szia Lilla!

    Köszönöm szépen, hogy felhívtad a figyelmemet a Craftzine Valentin napi kihívására! Lehet pályázok a képeslapommal. Örülök, hogy neked is elnyerte a tetszésedet!:)Szép napot!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szívesen - szerintem mindenképp megéri - legalább felhívod/ felhívjátok a figyelmet a hazai scrapbook közösségre is. Plus egy egész éves előfizetés a Craftzine-ra az sem rossz. Még egyszer sok szerencsét, és nagyon szép lett a Valentin napi retro képeslap.

    VálaszTörlés